Kinderen, tieners en jongvolwassenen t/m 26 jaar trainen gewoon Krav Maga zonder beperkingen. Volwassenen van 27 jaar en ouder trainen momenteel alleen StrikeFit op 1,5m afstand.

Maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19

Deze periode wijst ons als samenleving er met name op dat vitaliteit, een gezonde levensstijl en persoonlijke hygiëne zeer belangrijk zijn. Het opbouwen (of behouden) van een goed afweersysteem en een gezonde longcapaciteit (uithoudingsvermogen/conditie) is in deze periode zeer belangrijk. Door middel van onze trainingen en de bijbehorende workouts dragen we bij aan een fittere en gezondere samenleving. Uiteraard leveren we ook op andere manieren onze bijdrage tegen de verspreiding van COVID-19. Hieronder lees je welke regels we hanteren voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Kids en Tieners:
Kinderen en tieners hoeven geen 1,5 meter afstand te houden en mogen gewoon Krav Maga trainen. Toeschouwers zijn momenteel niet toegestaan. Ook niet bij proeflessen. Ouders kunnen hun kinderen dus zelf vanaf de parkeerplaats de sportschool in laten lopen en op de parkeerplaats weer oppikken. We hanteren dus het Kiss & Ride principe. Deze leeftijdsgroep traint binnen in de sportschool.

Jongvolwassenen tot 27 jaar:
Jongvolwassenen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden en mogen gewoon Krav Maga trainen.
Je auto kun je parkeren op het grote parkeerterrein en vanaf daar naar het trainingsterrein lopen. Deze leeftijdsgroep traint momenteel buiten op het parkeerterrein voor de sportschool.

Volwassenen van 27 jaar en ouder:
Volwassenen van 27 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand bewaren en mogen geen groepsles krijgen. Via een reservering in Spond reserveer je een plek in een training waar je een eigen bokszak en externe gewichten hebt waarmee je zelf je training invulling kunt geven. Wel is er een instructeur aanwezig om je aanwijzingen en tips te geven en aan wie je vragen kunt stellen. Iedere week ontvang je via de mail een uitgeschreven StrikeFit training die je naar wens kunt aflopen tijdens jouw training. Het meenemen van een grote handdoek is verplicht. Door je reservering in Spond geef je tevens aan dat je klachtenvrij bent. Deze leeftijdsgroep traint binnen in de sportschool.

Alle leeftijden:
Kom niet eerder dan 5 minuten voordat de les begint naar de sportschool en verlaat na afloop van jouw les direct de sportlocatie. Dit om menging van verschillende groepen te voorkomen.
De kleedkamers zijn momenteel gesloten. Toiletbezoek en omkleden dient ook thuis te gebeuren. 
Je arriveert dus in je sportkleding. Zoals altijd zorg je voor een uitstekende persoonlijke hygiëne. 
Volg alle richtlijnen op van het RIVM en de GGD m.b.t. persoonlijke hygiëne zoals het wassen van je handen en het hoesten en niezen in je elleboog. Bij klachten blijf je thuis.

Ventilatie:
In juni 2020 hebben we een ventilatiesysteem op het dak van de sportschool geïnstalleerd. Ons ventilatiesysteem is een afzuigsysteem. Er is bij ons dus geen sprake van recirculatie, maar puur van aanvoer van verse buitenlucht en afvoer van de reeds aanwezige lucht. De capaciteit is 2200 m3 per uur. Het systeem staat zo afgesteld dat meer dan tien keer per dag de volledige inhoud van de ruimte wordt ververst. Dit gebeurt voor de trainingen, tijdens de trainingen en na de trainingen waardoor iedereen altijd in een omgeving traint met verse lucht.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga