Maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19

Deze periode wijst ons als samenleving er met name op dat vitaliteit, een gezonde levensstijl en persoonlijke hygiëne zeer belangrijk zijn. Het opbouwen (of behouden) van een goed afweersysteem en een gezonde longcapaciteit (uithoudingsvermogen/conditie) is in deze periode zeer belangrijk. Door middel van onze trainingen en de bijbehorende workouts dragen we bij aan een fittere en gezondere samenleving. Uiteraard leveren we ook op andere manieren onze bijdrage tegen de verspreiding van COVID-19. Hieronder lees je welke regels we momenteel hanteren.

Alle leeftijdsgroepen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden en mogen gewoon Krav Maga en StrikeFit trainen.

1) Ouders hanteren het "kiss & ride principe". Dit betekent dat kinderen zelf (zonder ouder dus) de sportschool binnenkomen en ouders hun kinderen buiten na de training weer oppikken. Ouders van nieuwe kinderen mogen wel kijken tijdens de proefles.


2) Alle volwassenen (16 jaar en ouder) reserveren een plek in een training middels de reserveringsapp Spond. Door je reservering in Spond geef je tevens aan dat je klachtenvrij bent.

3) Zoals altijd zorg je voor een uitstekende persoonlijke hygiëne. 


4) Bij klachten blijf je thuis.

Ventilatie:
In juni 2020 hebben we een ventilatiesysteem op het dak van de sportschool geïnstalleerd. Ons ventilatiesysteem is een afzuigsysteem. Er is bij ons dus geen sprake van recirculatie, maar puur van aanvoer van verse buitenlucht en afvoer van de reeds aanwezige lucht. De capaciteit is 2200 m3 per uur. Het systeem staat zo afgesteld dat tientallen keren per dag de volledige inhoud van de ruimte wordt ververst. Dit gebeurt voor de trainingen, tijdens de trainingen en na de trainingen waardoor iedereen altijd in een omgeving traint met frisse lucht.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga