> Zelfverdediging - Krav Maga Kids

Tijdens de lessen Zelfverdediging - Krav Maga wordt op spelenderwijs gewerkt aan besef van eigenwaarde, grenzen stellen, een zelfverzekerde houding, een goede motorische ontwikkeling en praktische en eenvoudige fysieke zelfverdedigingsvaardigheden.

De kinderen wordt geleerd hoe ze zichzelf kunnen bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Te denken valt aan grepen om de pols, de keel, het middel en het hoofd. Daarnaast leren ze een aantal technieken die hun aanvaller voor een korte tijd uit zal schakelen zodat ze kunnen vluchten naar een veilige locatie om vervolgens hulp in te schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan henzelf.

Door regelmatige training zullen de kinderen werken aan een gezonde fysieke ontwikkeling (motoriek, conditie, reactievermogen, kracht, concentratie, balans, controle) en er wordt binnen een veilige omgeving gewerkt aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfrespect en het respecteren van andere kinderen.

Benodigdheden: De eerste paar lessen heb je alleen sportkleding en een flesje water nodig. Na enkele lessen kan je een setje handschoenen en scheenbeschermers aanschaffen. Deze kun je tegen gereduceerde tarieven via ons aanschaffen. Meer informatie hierover krijg je van de instructeur.

Proefles:
Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen.
Aanmelden voor een proefles kan via ons online formulier.

Kosten:
Bij het kopje lidmaatschapsvormen vind je meer informatie over onze verschillende lidmaatschapsvormen en de kosten voor de trainingen.

Vragen:
Heb je nog aanvullende vragen? Kijk eens bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Voor kinderen met ernstige concentratieproblemen, ADHD, Autisme, ADD, PDD-NOS,  Syndroom van Asperger end. hebben wij een speciale kidsgroep. Via deze link kunt u hier meer over lezen.

Er heerst altijd rust en respect. De kinderen worden geduldig gecorrigeerd en aangemoedigd waar nodig. Super blij met deze lessen voor ons hele gezin!

Mijn dochters staan hun mannetje door het zelfvertrouwen wat ze uitstralen en doordat ze leren dat ze er mogen zijn.

Ik blijf me iedere week verbazen hoe geweldig leuk de trainingen zijn!

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga