Krav Maga Nijkerk

Lidmaatschapsvormen

Kids 7-11 jaar – 1 keer in de week trainen € 28,50 per maand.

Tieners 12-15 jaar – 1 keer in de week trainen € 32,50 per maand.
Tieners 12-15 jaar – 2 keer in de week trainen € 42,50 per maand.

Volwassenen  BRONS – 1 keer in de week trainen € 34,50 per maand.
Volwassenen ZILVER – 2 keer in de week trainen € 44,50 per maand.
Volwassenen GOUD – Onbeperkt trainen € 52,50 per maand.

Bij vooruitbetaling voor een jaar krijg je 10% korting op het bovenstaande contributiebedrag

Wij hebben een samenwerkingsverband met fysiotherapiepraktijk STTC Nijkerk. Onze leden gratis gebruik maken van een "inloop spreekuur" fysiotherapie. STTC Nijkerk zit in het pand van Nautilus Health Club, direct naast onze sportschool aan de Oude Barneveldseweg 65. Tijdens dit inloop spreekuur kun je bij de fysiotherapeut terecht voor (korte) vragen, advies en bijvoorbeeld een screening van een blessure. Dit inloop spreekuur is gratis voor onze leden en bieden wij als een extra service aan onze leden aan. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag je instructeur in de sportschool om meer informatie.

 

 

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga