> Zelfverdediging - Krav Maga Tieners

Tijdens de lessen Zelfverdediging - Krav Maga wordt gewerkt aan besef van eigenwaarde, grenzen stellen, een zelfverzekerde houding en praktische en eenvoudige fysieke zelfverdedigingsvaardigheden.

De tieners wordt geleerd hoe ze zichzelf kunnen bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Te denken valt aan grepen om de pols, de keel, het middel en het hoofd. Daarnaast leren ze een aantal technieken die hun aanvaller voor een korte tijd uit zal schakelen zodat ze kunnen vluchten naar een veilige locatie om vervolgens hulp in te schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan henzelf.

Door regelmatige training zullen de tieners werken aan een gezonde fysieke ontwikkeling (motoriek, conditie, reactievermogen, kracht, concentratie, balans, controle) en er wordt binnen een veilige omgeving gewerkt aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfrespect en het respecteren van anderen.

Benodigdheden: De eerste paar lessen heb je alleen sportkleding en een flesje water nodig. Na enkele lessen kan je een setje handschoenen en scheenbeschermers aanschaffen. Deze kun je tegen gereduceerde tarieven via ons aanschaffen. Meer informatie hierover krijg je van de instructeur.

Proefles:
Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen.
Aanmelden voor een proefles kan via ons online formulier.

Kosten:
Bij het kopje lidmaatschapsvormen vind je meer informatie over onze verschillende lidmaatschapsvormen en de kosten voor de trainingen.

Vragen:
Heb je nog aanvullende vragen? Kijk eens bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Als Krav Maga school zijn we in 2015 door het Wingate Institute for Physical Education and Sports (Nationaal Sport Instituut van Israël) aangesteld als hun officiële vertegenwoordigers voor Nederland. Wingate staat garant voor Krav Maga van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

Super leuk en leerzaam. Onze zoon gaat met heel veel plezier, en leert op een ontspannen, relaxte manier beter omgaan met conflicten met leeftijdsgenoten. Aanrader!

Lekker ontspannen sfeer, goede lessen en een goede trainer die weet hoe hij zijn skills en drills moet overbrengen aan zijn leerlingen!

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga