Krav Maga Nijkerk

Krav Maga Kinderfeestje

Op aanvraag verzorgen wij kinderfeestjes in onze sportschool.

Tijdens een “Krav Maga Kinderfeestje” maken de kinderen gedurende een uur op speelse wijze kennis met Krav Maga en leren ze de beginselen van zelfverdediging op een leuke manier waarin het thema “Plezier maken met respect voor elkaar” centraal staat. Na afloop van de training krijgen alle kinderen een persoonlijk certificaat, drinken en een snack mee naar huis. De jarige krijgt ook een cadeautje voor zijn/haar verjaardag.
Een kinderfeestje wordt gegeven door 2 van onze ervaren trainers zodat we alle kinderen optimaal kunnen begeleiden. Mogelijke dagen zijn vrijdagmiddag en zaterdagmiddag.

De kosten voor een Krav Maga Kinderfeestje zijn € 150,- incl. btw voor een uur.
De prijs in inclusief het afhuren van onze sportschool, het inhuren van 2 trainers, het gebruik van alle materialen en een persoonlijk certificaat, drinken en een snack voor alle kinderen. De groepsgrootte kun je zelf bepalen met een maximum van 16 kinderen.

Wil je meer informatie of wil je een Krav Maga Kinderfeestje inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactgegevens.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga