> Sportschool

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Deze is met 2 zalen speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.
In onze sportschool hebben we trainingsmat van 140 vierkante meter in zaal 1 en 80 vierkante meter in zaal 2.

In onze moderne sportschool zijn alle faciliteiten en voorzieningen aanwezig om vrijwel elke vorm van scenariotraining en realistische zelfverdediging op een veilige en toch uitdagende wijze te kunnen geven. Onze sportschool biedt ook alle faciliteiten voor professionele bedrijfstrainingen die ondersteund kunnen worden met alle nodige presentatie- en audioapparatuur. Wij onderhouden ons sportschool op een duurzame en ecologische wijze door onder andere gebruik te maken van ecologische schoonmaakmiddelen. Er zijn circa 50 parkeerplaatsen direct voor de deur.

Adresgegevens:
Krav Maga Nijkerk
Ampèrestraat 19P
3861 NC Nijkerk
Tel: 06-19098916

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga