Momenteel nemen wij geen nieuwe cliënten aan voor begeleiding vanuit het PGB.

> Begeleiding voor PGB-houders

Wij bieden individuele begeleiding aan voor kinderen, tieners en volwassenen met een PGB (persoonsgebonden budget). De begeleiding wordt gegeven door één van onze ervaren begeleiders.

We verzorgen individuele begeleiding vanuit het PGB voor kinderen die iets speciaals hebben meegekregen in hun lichamelijke en/of geestelijke ontwikkeling. Denk hierbij aan kinderen met Autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS,  Syndroom van Asperger, MCDD, DCD, ODD-CD.
U kunt onder andere denken aan kinderen die zich terugtrekken en onzeker zijn, of juist agressief zijn en grenzen over gaan. Bij ieder kind zal de behoefte ergens anders liggen.
Eén van onze begeleiders zal samen met u en uw (pleeg)zoon/dochter gaan kijken naar de mogelijkheden en de beperkingen waar uw zoon of dochter in het dagelijks functioneren tegenaan loopt. Omdat we ieder kind als waardevol en uniek individu beschouwen en iedere zorgvraag van specifieke aard is, kunt u uw zorgvraag via de e-mail, telefoon of post, vrijblijvend bij ons neerleggen. We behandelen iedere aanvraag als een unieke aanvraag en kunnen u op deze manier een voortstel op maat doen voor tijdelijke of structurele begeleiding van uw zoon of dochter.

We geven de begeleiding in ons eigen trainingscentrum dat op een zeer veilige manier is ingericht en ook qua kleuren en inrichting rust en structuur uitstraalt, om kinderen die iets speciaals hebben meegekregen in hun lichamelijke en/of geestelijke ontwikkeling, in een uitermate geschikte omgeving begeleiding te kunnen bieden.

Wilt u graag meer informatie, neem dan contact met ons op; wij maken graag tijd voor u. Ook voor referenties van ouders wiens kind(eren) wij reeds begeleiding geven, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Alles loopt erg gestructureerd en rustig. Er is voldoende afwisseling in de oefeningen en de spelletjes zijn ook erg leuk en leerzaam tegelijk.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga