> Personal Training

Wil je je conditie verbeteren, gewicht kwijtraken en je spieren versterken, maar lukt dit niet of lastig op eigen houtje? Dan is Personal Training wat voor jou!

Onze ervaren Personal Trainers zullen je uitdagen om je grenzen te verleggen en jezelf te verbazen over je eigen fysieke mogelijkheden. De trainingen worden naar jouw behoefte op maat gemaakt waarbij jouw persoonlijke doelstellingen centraal staan. Het voordeel hiervan is dat de training in jouw tempo gaat, je traint functioneel en doelgericht met een goede "stok achter de deur" door motivering en ondersteuning van je Personal Trainer. Hierdoor zullen de resultaten niet uit blijven!

De kosten bedragen € 95,- per uur inclusief btw en het gebruik van alle nodige materialen.

Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op; wij maken graag tijd voor je.

Eindelijk is het mij gelukt om mijn overtollige kilo's kwijt te raken. Ik voel me fitter en energieker dan ooit!

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga