> Privé-cursus Zelfverdediging

We bieden voor meisjes (vanaf 12 jaar) en vrouwen de mogelijkheid voor het volgen van een privé-cursus zelfverdediging, waarin je één-op-één les krijgt van onze instructrice Sarah.

In deze praktische cursus van 6 lessen leer je, naast een stukje theorie, de basis van verschillende stoot- en traptechnieken, aanvallen blokken en ontwijken en hoe je jezelf kan bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen, zowel staand als op de grond.

De cursus is opgebouwd uit 6 logisch op elkaar aansluitende lessen die samen een goede basis leggen. Er is echter alle ruimte voor het stellen van vragen, het dieper ingaan op bepaalde onderdelen van de cursus en/of het oefenen van bijvoorbeeld scenario’s. Omdat er tijdens jouw training geen andere lessen in de sportschool plaatsvinden, heb je de gehele trainingsruimte voor jezelf waardoor we volledige privacy voor jou garanderen.

Locatie:
De locatie is onze sportschool in Nijkerk.
Planning:
De cursus duurt 6 lessen van 60 minuten. De lessen vinden plaats in 6 weken en kunnen in overleg worden ingepland op vrijdagmiddag- of avond en zaterdagmiddag.
Kosten:
De kosten voor de gehele cursus incl. certificaat zijn € 540,- p.p.
Wil je deze cursus graag tegelijkertijd volgen met een familielid/vriendin/kennis en geef je je dus op met 2 personen, dan zijn de kosten incl. certificaat € 400,- p.p.
Cursus aanvragen:
Een cursus aanvragen kan eenvoudig door contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie van ons.

Let op: Deze cursus is praktisch van aard en geen vervanging voor psychosociale hulpverlening. Mocht je behoefte hebben aan eerste- of tweedelijnszorg, neem dan contact op met je huisarts.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga