Krav Maga Nijkerk

Voortgezet onderwijs

Het is geen geheim dat er binnen onze scholen een toename plaatsvindt van agressie en geweld. Daarnaast hebben veel leerlingen van middelbare scholen vaak te kampen met onzekerheden en/of een negatief zelfbeeld, voorkomend uit het feit dat de leerlingen in de pubertijd zitten en op zoek zijn naar een eigen identiteit.

Wij hebben een module Zelfverdediging & Weerbaarheid opgezet speciaal voor leerlingen op de middelbare scholen. Het doel van deze module is het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en vaardigheden bij verbaal en fysiek geweld. Binnen de cursus wordt gewerkt aan besef van eigenwaarde, grenzen stellen, een zelfverzekerde houding en fysieke zelfverdediging. De leerlingen leren onder andere bevrijdingen uit de meest voorkomende aanvallen en stoot- en traptechnieken. Na afloop van de cursus krijgt iedere leerling een persoonlijk certificaat uitgereikt. Door de cursus zal het zelfvertrouwen van de leerlingen toenemen. Ook zullen ze meer respect voor hun medemens en zichzelf krijgen.

De cursus kunnen wij geven in ons eigen trainingscentrum te Nijkerk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de cursus op school te organiseren. De cursus kan gegeven worden binnen de gebruikelijke sportlessen van de betreffende groep.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte voor een cursus aan te vragen.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga