> Workshops / Bedrijfstrainingen

Workshops

Op aanvraag verzorgen wij workshops Krav Maga voor allerlei doelgroepen.
Een workshop kan uiteenlopende functies hebben waaronder bijvoorbeeld:
- Teambuilding
- Kennismaking met Krav Maga
- Leren omgaan met agressie
- Conflicthantering
- Onderwerp-specifiek zoals zelfverdediging in en om een voertuig of tactisch handelen tegenover een steek- of vuurwapen.
- Etc... We kunnen vrijwel alle soorten workshops op aanvraag voor uw doelgroep verzorgen.

Bedrijven & Organisaties

Het kan zijn dat er binnen uw bedrijf of organisatie agressie, geweld of ander ongewenst gedrag plaatsvindt, veroorzaakt door werknemers of cliënten.

Vanuit onze zusterorganisatie Shield training & coaching verzorgen wij verschillende soorten trainingen in het omgaan met agressie en conflicten, voor bedrijven binnen verschillende branches. Wij hebben trainingen verzorgd voor onder andere:
- Overheidsorganisaties
- Handhavingsteams  
- Sport- en welzijnsorganisaties
- Commerciële organisaties
- Consultancy bedrijven
- Beveiligingsbedrijven
- Zorginstellingen
- Jeugdzorginstellingen
- Gemeentes
- Calamiteitenteams
- Evenementenorganisaties
- Scholen

Shield training & coaching kan mensen binnen uw bedrijf doelgerichte training geven om op een tactvolle en professionele manier met conflictsituaties en agressie om te gaan, met als doel te de-escaleren. Indien gewenst kunnen uw medewerkers getraind worden in het gepast en professioneel omgaan met fysiek geweld. Ook wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de wettelijke kaders met betrekking tot agressie en geweld en bestaande agressieprotocollen, agressieregistratiesystemen en werkinstructies binnen uw bedrijf of organisatie.
Graag informeren wij u hierover verder op de website van Shield training & coaching.

De combinatie tussen theorie en de praktijk was zeer prettig en ook door de vele interactie tijdens de training was het een dag met veel afwisseling en teambuilding.

De geleerde oefeningen en vaardigheden waren niet te ingewikkeld, maar wel uitdagend en sloten goed aan bij mijn functie.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga