> Groepstrainingen Krav Maga

Wij verzorgen vrijwel dagelijks lessen Zelfverdediging - Krav Maga voor volwassenen, tieners en kinderen vanaf 7 jaar.

Al onze trainingen geven we in ons eigen trainingscentrum te Nijkerk.

Wij hanteren een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit. We doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga volgens de richtlijnen van het Wingate Institute for Physical Education and Sports (National Sport Institution of Israël) en de Nat Holman School for Coaches and Instructors te Netanya, Israël.

Als Krav Maga school zijn we in 2015 door het Wingate Institute for Physical Education and Sports (Nationaal Sport Instituut van Israël) aangesteld als hun officiële vertegenwoordigers voor Nederland. Wingate staat garant voor Krav Maga van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

Er is veel persoonlijke aandacht, altijd een gezellige sfeer en de trainingen zijn geweldig! 

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga