> Krav Maga Nijkerk

Met ons team van Krav Maga Instructeurs zijn wij als Krav Maga Nijkerk reeds sinds 2007 actief in het geven van Krav Maga trainingen in Nijkerk en omstreken. Naast de trainingen in Krav Maga en Bokszaktrainingen in onze eigen sportschool, geven we bedrijfstrainingen, seminars, workshops, coachingstrajecten en cursussen door geheel Nederland.

Als trainingsorganisatie en Krav Maga school zijn we in 2015 door het Wingate Institute te Israël aangesteld als hun officiële vertegenwoordigers voor Nederland.
Onze Krav Maga Instructeurs zijn op academisch niveau door de hoogste instructeurs en trainers in Israël opgeleid en meerdere malen gediplomeerd aan het Wingate Institute for Physical Education and Sports (National Sport Institution of Israël) en de Nat Holman School for Coaches and Instructors te Netanya, Israël. Wingate staat garant voor instructeursopleidingen van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

Het Wingate Institute is de plek waar de grondlegger van Krav Maga Imi Lichtenfeld in 1971 voor het eerst begon met het opleiden van instructeurs. In Israël moeten alle Krav Maga Instructeurs (zowel civiel als militair) en trainers van een Martial Art een certificering hebben van het Wingate Institute. Tevens is dit de plek waar de olympische atleten van Israël trainen en gecoacht worden.

Professionele Krav Maga school met instructeurs die opgeleid zijn aan het beste Krav Maga Instituut van Israël.

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga