> Personal Training

Privé-cursus Zelfverdediging Wil je graag een gedegen basiscursus in realistische zelfverdediging krijgen en deze cursus één-op-één volgen van onze instructrice Sarah? Dan is de Privé-cursus Zelfverdediging wat voor jou! Klik hier voor nadere informatie aangaande de Privé-cursus Zelfverdediging.

Small Group Training 
Wil je graag trainen met een selectief gezelschap (2-6 personen) van bijvoorbeeld je familieleden, vrienden of kennissen? Dan is Small Group Training wat voor jou! Klik hier voor nadere informatie aangaande Small Group Training.

Personal Training
Wil je je conditie verbeteren, gewicht kwijtraken en je spieren versterken, maar lukt dit niet of lastig op eigen houtje? Dan is Personal Training wat voor jou! Klik hier voor nadere informatie aangaande Personal Training.

Coaching Vanuit onze zusterorganisatie Shield training & coaching verzorgen wij verschillende soorten coachingstrajecten voor particulieren (volwassenen, jongeren, kinderen) en professionals waaronder zelfstandige ondernemers, managers, hulpverleners en docenten. Klik hier voor nadere informatie aangaande coaching.

Dit heeft mij heel wat zelfvertrouwen gegeven. Mentaal en fysiek ben ik een heel stuk sterker en weerbaarder geworden.

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga