StrikeFit

Naast de reguliere Krav Maga trainingen geven we StrikeFit trainingen. StrikeFit is een unieke combinatie van kickboksen tegen een bokszak, gecombineerd met fitness waarbij gebruik gemaakt wordt eigen lichaamsgewicht en externe gewichten zoals Medicine Ballen.

Indeling van een StrikeFit training:
Na een goede warming-up leer je verschillende kickbokstechnieken op de bokszak. Eerst draait het erom dat je de technieken (stoten en trappen) correct aanleert. Vervolgens worden deze technieken aan elkaar gevlochten in logische combinaties en uitgevoerd op de bokszak. De technieken op de bokszak worden afgewisseld met fitness-oefeningen waardoor je binnen het trainingsuur een volledige full body workout krijgt waarbij zowel je spieren als je uithoudingsvermogen (conditie) een enorme boost krijgen. De training wordt vaak afgesloten met enkele minuten vrij kickboksen tegen de bokszak waardoor je je laatste restje energie er nog uit kunt knallen op de zak voordat je met een voldaan gevoel de training afsluit. Tijdens dit uur wordt er niet gespard.

Voor wie:
Omdat de technieken tegen de bokszak uitgevoerd worden, kan iedereen op zijn/haar eigen niveau en gewenste intensiteit meedoen. Absolute beginners tot gevorderden zijn dus allemaal welkom in deze les. Een basisconditie of ervaring is dus ook niet nodig. Dit krijg je vanzelf door regelmatig te komen trainen.

Materialen voor StrikeFit:
Voor deze les heb je als trainingsmaterialen alleen bokshandschoenen nodig. Deze kun je tegen gereduceerde tarieven bestellen in de sportschool. Naar wens mag je ook scheenbeschermers dragen en/of bandage omdoen, maar dit is geen vereiste. We trainen op matten, op blote voeten of worstelschoenen.

Proefles:
Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. 
Aanmelden voor een proefles kan via ons online formulier.

Lidmaatschap voor StrikeFit:
Je kunt de StrikeFit lessen heel goed los van Krav Maga volgen. Om wekelijks deel te nemen aan de lessen kun je je eenvoudig via deze link inschrijven als lid van onze sportschool. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen van 16 jaar en ouder.
Wil je de StrikeFit lessen combineren met Krav Maga? Sluit dan een lidmaatschap af voor meerdere malen trainen in de week zodat je binnen je lidmaatschap zowel StrikeFit als Krav Maga kunt trainen.

Trainers:
De StrikeFit lessen worden verzorgd door ervaren trainers die meer dan 10 jaar ervaring hebben in Kickboksen en Fitness.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga