> Trainingscentrum

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.
In onze sportschool hebben we trainingsmat van 170 vierkante meter.

In ons moderne trainingscentrum zijn alle faciliteiten en voorzieningen aanwezig om vrijwel elke vorm van scenariotraining en realistische zelfverdediging op een veilige en toch uitdagende wijze te kunnen geven. Al onze groepstrainingen geven wij in dit trainingscentrum zodat onze leerlingen altijd verzekerd zijn van een uiterst geschikte locatie en trainingsomgeving voor hun trainingen in Krav Maga. Ons trainingscentrum biedt ook alle faciliteiten voor professionele bedrijfstrainingen die ondersteund kunnen worden met alle nodige presentatie- en audioapparatuur. Wij onderhouden ons trainingscentrum op een duurzame en ecologische wijze door onder andere gebruik te maken van ecologische schoonmaakmiddelen. U kunt vrijwel voor de deur parkeren. We beschikken over circa 150 parkeerplaatsen direct voor het trainingscentrum. Vanaf de parkeerplaats kunt u de borden volgen naar de ingang.

Adresgegevens:
Trainingscentrum Krav Maga Nijkerk
Oude Barneveldseweg 65
3862 PS Nijkerk
Tel: 06-19098916

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga