Krav Maga Nijkerk

Instructeurs

Onze Krav Maga Instructeurs zijn op academisch niveau door de hoogste instructeurs en trainers in Israël opgeleid en meerdere malen gediplomeerd aan het Wingate Institute for Physical Education and Sports (National Sport Institution of Israël) en de Nat Holman School for Coaches and Instructors te Netanya, Israël.

Al onze instructeurs en assistent instructeurs zijn gecertificeerd in reanimatie en EHBO bij Sportongevallen.

Onze Krav Maga Instructeur Adriaan is door het Wingate Institute for Physical Education and Sports (Nationaal Sport Instituut van Israël) aangesteld als hun officiële vertegenwoordiger voor Nederland. Wingate staat garant voor Krav Maga van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

Adriaan van der Hout
Wingate Gediplomeerd
 Senior Krav Maga Instructeur en tevens onderscheiden en gediplomeerd in de volgende specialisaties:
* Official Wingate Representative Netherlands
* Wingate Senior Krav Maga Instructor
* Wingate Practical Krav Maga Instructor
* Kids Krav Maga (lesgeven aan kinderen)
* Military Krav Maga
* VIP Protection Krav Maga
* Krav Maga Zwarte Band 2e Dan / Expert 2 - Ge
ëxamineerd en gediplomeerd in Israël
* Erkenning voor het lesgeven in Krav Maga aan het Wingate Instituut in Is
raël
* Als Onafhankelijk Deskundige opgetreden in een rechtszaak m.b.t. het gebruik van geweldsmiddelen bij aanhouding
* Internationaal Krav Maga instructeur. Op uitnodiging seminars gegeven in o.a. Israël, de Verenigde Staten en België.

Adriaan heeft in Israël o.a. de volgende verdiepingsmodules aan het Wingate Instituut gevolgd:
* Kettlebell Training - StrongFirst Methode
* Bodyweight Training - StrongFirst Methode
* Yoga en Meditatie
* Flexibility for Martial Arts

Naast Krav Maga Instructeur is Adriaan Weerbaarheidstrainer, Trainer Agressiehantering & Conflicthantering, Adviseur Veiligheidsbeleid, Personal Trainer en Personal/Professional Coach.

Adriaan heeft naast het Krav Maga vanaf 12-jarige leeftijd 10 verschillende traditionele vechtsporten en zelfverdedigingssystemen beoefend die wereldwijd binnen politie- en veiligheidsdiensten gebruikt worden. Adriaan heeft zich via verschillende studies verdiept in onderwijskunde, didactiek, veiligheidskunde en psychologie. Daarnaast heeft Adriaan zich persoonlijk verdiept in advieskunde, pedagogiek, gedragskunde, sociologie, groepsdynamica, krachttraining, anatomie en voedingsleer. Adriaan heeft sinds 2007 ervaring in het geven van training en coaching aan tientallen bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en enkele duizenden particulieren.

Sarah, MSc
Wingate Gediplomeerd Senior Krav Maga Instructrice en tevens onderscheiden en gediplomeerd in de volgende specialisaties:
* Wingate Senior Krav Maga Instructor
* Wingate Practical Krav Maga Instructor
* Kids Krav Maga (lesgeven aan kinderen)
* Military Krav Maga
* VIP Protection Krav Maga
* Gediplomeerd Weerbaarheids Trainster
* Gediplomeerd Fitness Trainster
* Krav Maga Zwarte Band 1e Dan / Expert 1
* Internationaal Krav Maga instructrice. Op uitnodiging seminars gegeven in o.a. Israël en de Verenigde Staten.

Sarah heeft in Israël o.a. de volgende verdiepingsmodules aan het Wingate Instituut gevolgd:
* Kettlebell Training - StrongFirst Methode
* Bodyweight Training - StrongFirst Methode
* Yoga en Meditatie
* Flexibility for Martial Arts

Sarah geeft les aan alle leeftijdsgroepen en is gespecialiseerd in het verzorgen van mentale en fysieke weerbaarheidstrainingen voor doelgroepen die een specifieke aanpak vereisen.

Roeland, MSc
Instructeur binnen Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk en Personal Trainer.
* Krav Maga Zwarte Band 1e Dan / Expert 1

Roeland is naast zijn studie aan de Universiteit van Tilburg werkzaam geweest als Fitness Trainer en heeft diverse vechtsporten beoefend. Roeland heeft sinds 2006 ervaring in het coachen en trainen van groepen en individuen en is gespecialiseerd in krachttraining en voeding.

Gerard
Instructeur binnen Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk.
* Krav Maga Zwarte Band 1e Dan / Expert 1


Gerard is sinds 1990 altijd veel met sport bezig geweest. Na enkele jaren verschillende vechtsporten gedaan te hebben en fanatiek gefitnesst te hebben, ontdekte hij Krav Maga. Naast meerdere malen per week Krav Maga te trainen, is Gerard een fanatiek deelnemer aan obstacle runs en hardloopwedstrijden.

Stand Strong Selfdefence werkt enkel en alleen met professionele instructeurs van wie wij volledige integriteit en betrouwbaarheid garanderen. Onze instructeurs volgen regelmatig trainingen van Krav Maga specialisten om altijd te blijven professionaliseren.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga