> Graduatiesysteem

Binnen de wekelijkse trainingen Krav Maga werken we met het Krav Maga graduatiesysteem waarin je verschillende levels en diploma's in Krav Maga kunt behalen.

Ons graduatiesysteem is op schrift gesteld in het examenboek "Op weg naar de Zwarte Band". In dit boek vindt je alle exameneisen voor de verschillende levels in Krav Maga en alle andere nodige informatie rondom de examens.

Als Krav Maga school zijn we in 2015 door het Wingate Institute for Physical Education and Sports (Nationaal Sport Instituut van Israël) aangesteld als hun officiële vertegenwoordigers voor Nederland. Wingate staat garant voor Krav Maga van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

Via de onderstaande link kan je het Examenboek downloaden (opent in PDF-formaat)

- Op weg naar de Zwarte Band -

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga