> Peak Performance Coaching

Peak Performance Coaching is 1 op 1 coaching op afstand waarin wij jou binnen een afgebakende periode van A tot Z gaan leren hoe jij jouw lichaam kunt transformeren in een gezondere, fittere en atletischere versie van jezelf.

Op basis van jouw persoonlijke situatie maken wij een trainingsprogramma en voedingsprogramma dat helemaal op jou is afgestemd. Bij je programma ontvang je ook een trainingshandleiding en een voedingshandleiding. Iedere week hebben we contact, analyseren we jouw resultaten, ontvang jij persoonlijke feedback, stellen we jouw plan waar nodig bij en geven we antwoord op al jouw vragen waar je in de praktijk tegenaan gelopen bent.

Ons doel is om jou tijdens het traject een enorme hoeveelheid kennis en kunde te leveren waarmee je na afloop van het traject zelf in staat bent om een optimaal gezonde en fitte levensstijl te onderhouden die perfect te combineren is met jouw privésituatie, werk en je sociale leven.

De reden dat je een gezondere, fittere en atletischere versie van jezelf wilt ontwikkelen kan enorm variëren. Een paar voorbeelden uit de praktijk:

- Je bent al een poosje niet gelukkig met je fysiek. Je wilt hier een blijvende verandering in aanbrengen, maar weet niet goed hoe je dit het beste aan kunt pakken waardoor je deze verandering steeds uitstelt. Met een coach wil je dit eindelijk samen gaan aanpakken.
- Je hebt een speciale gelegenheid (zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag) in de planning staan en je wilt op dat moment graag in je beste shape ooit zijn.
- Je hebt een speciaal event in de planning staan zoals een (vecht)sport examen, wedstrijd, mudrun of zelfs een kwalificatie voor Kamp van Koningsbrugge en wilt voor een bepaalde datum optimaal sterk en fit zijn en een optimale conditie hebben.
- Je hebt een medische reden (bijvoorbeeld overgewicht of een hoge bloeddruk) waardoor een fittere en gezondere versie van jezelf noodzaak is geworden.
- Je hebt zelf al van alles geprobeerd om gezonder en fitter te worden, maar je vervalt steeds in oude ongezonde patronen. Samen met een coach wil je hier een blijvende verandering in brengen.
- Je bent opzoek naar een nieuwe fysieke uitdaging. Je wilt je fysieke potentie uittesten en kijken in wat voor fantastische shape je je lichaam kunt krijgen binnen een specifiek tijdsraam.
- Je bent al een ervaren krachtsporter en bent opzoek naar een coach die je kan begeleiden in een prep / cutting phase inclusief een peakweek voor een show of fotoshoot.

Als je interesse hebt in het mogelijk volgen van dit traject, dan kun je gratis en vrijblijvend onze brochure aanvragen waar we dieper ingaan op hoe het traject er exact uitziet, de tarieven, wat we van jou als deelnemer verwachten en FAQ's. De brochure kun je eenvoudig opvragen door een e-mail te sturen naar adriaan@standstrongselfdefence.nl of een WhatsApp te sturen naar 06 190 989 16.

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga