Krav Maga Nijkerk

Krav Maga Volwassenen

Als Krav Maga school zijn we door het Wingate Institute for Physical Education and Sports (Nationaal Sport Instituut van Israël) aangesteld als hun officiële vertegenwoordigers voor Nederland. Wingate staat garant voor Krav Maga van de hoogste kwaliteit, staat onder toezicht van de Israëlische overheid zelf en bepaalt in Israël en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.

De lessen Krav Maga zijn gericht op realiteit, techniek en effectiviteit waarbij je leert snel, efficiënt en effectief gebruik te maken van realistische zelfverdedigingstechnieken onder stress. Je leert om jezelf te bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Daarnaast leer je hoe je je aanvaller voor een korte tijd uit kunt schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan jezelf en zijn afgestemd op de realiteit van de straat.

Dagen en tijden:
Maandag 19:00-20:00 uur - Krav Maga (Beginners - Level 0-1)
Maandag 20:00-21:00 uur - Krav Maga (Gevorderden - Level 2 en hoger)

Dinsdag 19:00-20:00 uur - Krav Maga (Beginners - Level 0-1)

Woensdag 19:15-20:15 uur - Krav Maga (Beginners)

Donderdag 18:30-19:30 uur - Krav Maga (Beginners - Level 0-1) 
Donderdag 19:30-20:30 uur - Krav Maga (Gevorderden - Level 2 en hoger)
Donderdag 20:30-21:00 uur - Open Gym (Alle levels)

Zaterdag 10:15-11:15 uur - Volwassenen (Alle levels)

Je kunt dus tot 8 keer in de week trainen!

Benodigdheden: De eerste paar lessen heb je alleen sportkleding, een handdoek en een flesje water nodig. Na enkele lessen kan je een setje handschoenen en scheenbeschermers aanschaffen. Deze kun je tegen gereduceerde tarieven via ons aanschaffen. Meer informatie hierover krijg je van de instructeur.

Proefles:
Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen.
Aanmelden voor een proefles kan via ons online formulier.

Kosten: Bij het kopje lidmaatschapsvormen vind je meer informatie over onze verschillende lidmaatschapsvormen en de kosten voor de trainingen.

Vragen: 
Heb je nog aanvullende vragen? Kijk eens bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Israël: Voor onze volwassen leden organiseren wij jaarlijks een trainingsweek in Israël.
Als lid van Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk krijg je dus ook de unieke gelegenheid om Krav Maga te trainen in Israël zelf.
Tevens nodigen wij met regelmaat instructeurs van wereldklasse uit Israël uit om in onze sportschool seminars te geven aan onze leerlingen.

Strong Viking Obstacle Run
Jaarlijks nemen wij deel aan de Strong Viking Obstacle Run - Water Edition. Dit is een geweldige run van 13 km met 30 hindernissen. Als volwassen lid heb je dus de mogelijkheid om samen met je trainingspartners deel te nemen aan deze run. Uiteraard geen verplichting, maar een leuk en sportief dagje uit waar jaarlijks een groep van onze leden aan deelneemt.
Voor meer info: www.strongviking.com

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga