> Veel gestelde vragen

1) Wie hebben baat bij Krav Maga?
Iedereen! Krav Maga richt zich op alle personen, ongeacht leeftijd, fitheidsniveau of achtergrond. We hebben trainingen voor kinderen (7-8 jaar)kinderen (9-11 jaar)tieners en volwassenen. Krav Maga is toegankelijk voor een breed publiek dat op zoek is naar een uiterst effectieve, realistische en praktische zelfverdedigingsmethode en een betere algehele gezondheid en vitaliteit. Krav Maga leent zich ook goed voor mensen die een beroep beoefenen waarin ze te maken kunnen krijgen met agressie en/of geweld zoals militairen, politie, justitie, beveiligers en mensen die werkzaam zijn in het openbaar vervoer of in de zorg.

2) Wie hebben baat bij StrikeFit? 
Iedereen! De StrikeFit trainingen richten zich op het aanleren van kickbokstechnieken en het algeheel fitter maken van je lichaam. Doordat StrikeFit het kickboksen tegen een bokszak combineert met fitness, krijg je iedere training een complete full body workout en geef je zowel je spierkracht als je uithoudingsvermorgen (conditie) een enorme boost. 

3) Kan ik langskomen voor een proefles?
Ja. Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. Je bent tijdens iedere training welkom voor een proefles. Kies dus eenvoudig de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt voor een proefles en meld je via ons online formulier aan voor je proefles.

4) Wat heb ik nodig tijdens mijn proefles? Het enige dat je nodig hebt zijn sportkleren en een flesje water. Tijdens je proefles kun je alle nodige materialen bij ons lenen in de sportschool.

5) Hoe word ik lid?
Je kunt je eenvoudig inschrijven via ons online inschrijfformulier.

6) Mijn conditie is echt heel slecht, kan ik dan wel met Krav Maga of StrikeFit beginnen?
Jazeker! Krav Maga en StrikeFit zijn beide juist ontworpen om alle mensen ongeacht hun fitheidsniveau of conditie een goede en effectieve training te geven.

7) Kan ik ook afvallen door Krav Maga of StrikeFit?

Krav Maga of StrikeFit en gewichtsverlies zijn heel goed met elkaar te combineren. Bewegen en op je voeding letten zijn twee zaken die je helpen bij afvallen. Doordat je tijdens de trainingen ook fysiek (ieder op zijn/haar eigen niveau) uitgedaagd wordt, leer je je niet alleen goed te verdedigen, maar krijg je tegelijk een full body workout waarin je spierkracht opbouwt en een grote dosis calorieën verbrand.

8) Ik ben een vrouw, kan ik de trainingen dan ook goed volgen?
Ja, juist als vrouw kun je eerder in een bedreigende situatie terecht komen waarin je jezelf moet verdedigen. Krav Maga is dan ook ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die zich effectief willen kunnen verdedigen. In de volwassengroepen van zowel Krav Maga als StrikeFit trainen iedere training zowel mannen als vrouwen mee. Ons ledenbestand bestaat uit circa 50% vrouwen en 50% mannen.

9) Kan ik een gemiste les inhalen?
Ja, we moedigen het alleen maar aan dat onze leden regelmatig trainen. Mocht je een keer een les missen, dan kun je je gemiste training in dezelfde week op een willekeurige andere dag inhalen.

10) Ik wil graag een abonnement voor meerdere trainingen per week. Moet ik van te voren opgeven op welke dagen ik (waarschijnlijk) kom trainen en zit ik daar dan ook aan vast?

Nee, we hebben een ruim trainingsrooster. Je hoeft je niet vast te leggen aan specifieke trainingsdagen of het van te voren te melden als je een keer op een andere dag komt trainen. Je hebt dus volledige vrijheid om te komen trainen wanneer het jou uitkomt. Ook als dit per week verschillend is.

11) Komen jullie leden alleen uit Nijkerk of ook uit andere plaatsen? 
Onze leden komen werkelijk overal vandaan. Uiteraard hebben we veel Nijkerkers als lid, maar ook komen veel van onze leden uit omliggende plaatsen zoals Amersfoort, Leusden, Zeist, Zeewolde, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld, Voorthuizen, etc. Daarnaast hebben we ook leden die van wat verder komen zoals Amsterdam, Apeldoorn en Hilversum. Kortom hebben we een zeer gevarieerd publiek.

De training heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen

Ik blijf me iedere week verbazen hoe geweldig leuk de trainingen zijn!

Ik had niet gedacht dat ik zoveel zou leren in zo’n korte tijd. Het is een aanrader voor iedereen!

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga