> Small Group Training

Het is mogelijk om met een selectief gezelschap (2-6 personen) lessen Krav Maga te volgen.

Je wilt bijvoorbeeld niet trainen met andere onbekende personen of je wilt graag zelf bepalen wanneer je traint. Je wilt graag trainen met een groepje vrienden/kennissen of met je familieleden. Dan is Small Group Training (SGT) voor jou geschikt.

De lessen worden naar jullie behoefte op maat gemaakt. Het voordeel hiervan is dat jullie de technieken snel aanleren, de training in jullie tempo gaat, je traint met je familieleden/vrienden/kennissen zelf en jullie bepalen zelf hoe lang jullie les willen hebben.
Tijdens een Small Group Training huur je een instructeur in om op deze manier optimale persoonlijke aandacht te krijgen. Tevens zijn jullie de enige aanwezigen in de sportschool tijdens jullie training voor optimale aandacht en privacy. Het programma wordt voor iedere groep op maat gemaakt.

De kosten bedragen € 140,- per uur inclusief btw en het gebruik van alle nodige materialen.

Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op; wij maken graag tijd voor je.

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga