Speciale Kidsgroep

Deze Kidsgroep (7-11 jaar) is voor kinderen die iets speciaals hebben meegekregen in hun lichamelijke en/of geestelijke ontwikkeling. Denk hierbij aan kinderen met ernstige concentratieproblemen, Autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS,  Syndroom van Asperger.

Tijdens deze les leren de kinderen dezelfde vaardigheden als in de reguliere Krav Maga - Zelfverdediging lessen, alleen is de groep kleiner, constanter (dus vertrouwder voor de kinderen) en staan er 2 specifieke instructeurs op de groep die jarenlange ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen met bovenstaande kenmerken.

Deze groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 kinderen.
U kunt uw kind opgeven voor deze groep middels ons contactformulier. Zodra we 6 geïnteresseerden hebben, kan de groep van start gaan.

Tijd: 
Woensdag 15:15-16:00 uur

Benodigdheden: De eerste paar lessen heb je alleen sportkleding en een flesje water nodig. Na enkele lessen kan je een setje handschoenen en scheenbeschermers aanschaffen. Deze kun je tegen gereduceerde tarieven via ons aanschaffen. Meer informatie hierover krijg je van de instructeur.

Kosten: € 59,- per maand

Vragen: Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij beschikken over een eigen sportschool in Nijkerk. Met 2 zalen is onze sportschool speciaal ingericht voor trainingen in Krav Maga en Personal Training.

Bekijk onze sportschool

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga