Krav Maga Nijkerk

Privéles Krav Maga

Het is mogelijk om privélessen Zelfverdediging - Krav Maga te volgen.

Je wilt bijvoorbeeld niet trainen met andere onbekende personen of je wilt graag zelf bepalen wanneer je traint. Misschien heb je te maken gehad met een vervelende, gewelddadige situatie en/of traumatische ervaring of je wilt gewoon een opfris- en/of kennismakingsles alleen of met een selectief gezelschap, dan is privéles wellicht iets voor jou.

De lessen worden naar jouw behoefte op maat gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je de technieken snel jezelf eigen kunt maken, de training in jouw tempo gaat en jijzelf bepaalt waar en hoe lang je les wilt hebben.

Tijdens een privéles huur je een instructeur in om op deze manier optimale persoonlijke aandacht te krijgen. Je zult begrijpen dat hier andere kosten aan verbonden zitten dan aan de wekelijkse lessen Krav Maga. Het programma wordt voor iedere persoon op maat gemaakt.

Voor vrouwen en meisjes bieden wij ook de mogelijkheid om privéles te krijgen van onze instructrice Sarah.

Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op; wij maken graag tijd voor je.

Referenties

"Door de weerbaarheidstraining heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Daarbij heb ik ook simpele, maar effectieve handvatten gekregen hoe ik dat het beste kan doen. De training heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen."
- Maaike Poorta

"Wat kun je leren in maar 10 lessen Weerbaarheidstraining? Dat vroeg ik me af voordat ik aan de cursus begon. Nu zeg ik: wat kun je veel leren in 10 lessen Weerbaarheidstraining!! De cursus was heel doeltreffend en aangepast aan de situaties die ik tegenkwam. Ik heb technieken geleerd om mijzelf te verdedigen in verschillende situaties en omstandigheden. Dit heeft mij heel wat zelfvertrouwen gegeven. Ook mentaal ben ik een heel stuk sterker en weerbaarder geworden. Ik had niet gedacht dat ik zoveel zou leren in zo’n korte tijd. Het is een aanrader voor iedereen!"
- Mary Maissan

Wij beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Krav Maga en zelfverdediging.

Bekijk ons trainingscentrum

Met ons team van instructeurs geven wij sinds 2007 Krav Maga trainingen in Nijkerk en omgeving. Onze instructeurs hebben meerdere instructeurs diploma's en specialisatie certificeringen in Israël behaald.

Maak kennis met onze instructeurs

Wij doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging waarbij het draait om eenvoud en effectiviteit.

Lees meer over Krav Maga